Gegevens

Omgeving Nijmegen & Boxmeer

STERK bij jouw op locatie!

Contractvrij werken

Het wil zeggen dat ik geen contracten afsluit met zorgverzekeraars. Dit doe ik heel bewust.

Ik ben ervan overtuigd dat je zelf prima in staat bent om voor je lichaam te zorgen, ook als je klachten heb of gezondheidsproblemen. Alleen moet je wel weten hoe en waarom. Want hoe werkt een menselijk lichaam eigenlijk? Zo makkelijk is dat nog niet. Samen zullen we er alles aan doen om jou zo snel mogelijk weer regie te geven over je eigen lichaam. Ik zal net dat stapje extra zetten om jou weer fit te krijgen en te houden. 

  • Ik neem uitgebreid de tijd om samen met jou je klachten of hulpvraag te onderzoeken en de situatie eens goed onder de loep te nemen. Je zit niet vast aan een bepaald aantal voorgeschreven uren.
  • Je bent voordelig uit: Ik reken € 49,50 voor 45 minuten.
  • De aandacht tijdens een behandeling ligt volledig bij jou en dus niet bij de documenten van de zorgverzekeraars. 
  • De tarieven zijn bekend en je hebt geen factuur die je naderhand nog krijgt met onverwachte kosten. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent. 
  • Ik sta ingeschreven bij het BIG-register en het KNGF-kwaliteitsregister. 

Wanneer je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je een gedeelte van je behandeling of medische training terugkrijgt. De hoogte van de vergoeding is wisselend per behandeling en per verzekeraar. Neem voor de zekerheid contact op met jouw verzekeraar en of bekijk je polis online onder het kopje niet-gecontracteerde fysiotherapie. 

Wanneer je basis verzekerd bent kun je gewoon bij STERK terecht. De tarieven zijn transparant en je bent vaak ook nog een voordeliger uit. Bij de meeste reguliere praktijken sta je na 20-25 minuten weer buiten. Mijn behandelingen zijn 45 minuten met volledige aandacht voor jou en je klacht of hulpvraag.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, kun je een dienst met codes declareren. Dit zijn de screening, intake en het onderzoek, reguliere behandelingen en met verwijzing fysiotherapie aan huis. Enkele dagen na je behandeling krijg je een mail toegestuurd met daarin je factuur en codes. Dit PDF-bestand kun je eenvoudig declareren bij jouw zorgverzekeraar. Vaak staat de vergoeding de volgende maand alweer op je rekening. ​Soms vraagt de verzekeraar nog om een verwijzing van je huisarts, deze kun je zelf bij je huisarts aanvragen.